marți, 6 noiembrie 2012

Ce am mai gatit din curcan

De data aceasta nu este ceva spectaculos, dar este bun, bun, bun.
Si pentru ca avem amatori de cus-cus, putin piept de curcan in sos de smantana il acompaniaza perfect.
Am aromat sosul cu putin curry si mancarea a fost delicioasa.

Doamnelor si domnilor, piept de curcan cu cus-cus.
Pofta buna? Am avut!


Pieptul de curcan rumenit bine in putin unt si ulei de masline si cu condimente adaugate:sare si curry


 Inecat in smantana



Pus peste paste



Pentru orice detalii legate de vanzarea curcanilor, pui, carne in viu sau carcasa puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0758401752. Va multumim!

luni, 5 noiembrie 2012

Buna ziua, ce mai faceti?


Stiu ca ne cititi si sunteti interesati de noutati, si mai stiu ca nu am mai facut update de ceva vreme, dar suntem in plin sezon de taiere asa ca timpul este limitat.
Scriu acest post scurt pentru un update la pretul carnii, si anume: pretul la carcasa este de 19 lei pe kg. Carcasa inseamna pasarea taiata si curatata. Pentru carcasa trebuie sa ne anuntati cu o zi inainte ca sa se poata pregati. Pretul la viu este de 18 lei pe kilogram si curcanii se pot ridica in aceeasi zi.
Curcanii sunt acum incepand cu 16-17 kg in viu, si din el cade pana in 2 kg,depinde de cat este de mare si daca/cat a mancat in ziua respectiva.
Avem clienti care nu doresc greutati mari (mai putini) si atunci cauta sa cumpere un cucan impreuna cu cineva, caz in care il taiem in doua.
Atat pentru acum, pentru ca ma cheama datoria, insa suntem aici si functionam.
Va las cu doua poze proaspete, sunt o parte din curcanii pe care ii avem.
S-auzim de bine!









Pentru orice detalii legate de vanzarea curcanilor, pui, carne in viu sau carcasa puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0758401752. Va multumim!